Knjige

Odustajem od novogodišnje rezolucije


Knjigainstagram

Nakon 137 objavljenih knjiga i nekoliko dostizanja zaostataka odlučio sam odustati od svoje novogodišnje rezolucije predstavljanja knjige za svaki dan. Bolest me je načela u tjednu koji sam započeo s Tatinom klauzulom i taj tjedan sam uspio zadržati fokus samo na posao. U iduća dva tjedna bolovanja nisam imao snage ni za čitanje, kad mi je bilo bolje pročitao sam tek Dnevnike jednog Ubibota 1.

Nastojao sam pisati o knjigama koje sam pročitao ili koje sam počeo čitati i pročitao dovoljno stranica da dobijem neki dojam o njima. Mogao bi slikati naslovnice i u par riječi prepričati opis s korica, to bi vjerojatno bilo brže gotovo, ali čemu?

Bila je ovo zanimljiva vježba, možda najzanimljiviji dio je bilo skraćivanje opisa s Instagrama za ostale dvije mreže koje imaju manje raspoloživih znakova za objavu. Znate onu staru da nije gotovo kad nemaš više što dodati već onda kad nemaš više što izbaciti. ;-)

Oko mene ima dosta knjiga koje nisu dočekale svoj red i kad pogledam postove osjetim neki zov da nastavim dalje, ali to neće biti u ovom formatu za svaki dan. Imam neke ideje, ali o tome kad za to dođe vrijeme...



Ako prvi put komentirate moguće je da se vaš komentar neće isti tren pojaviti na stranici već nakon dodatne provjere. Hvala na doprinosu i strpljenju.