Lagani sadržaj

neozbiljnoweb

Muči me gripa, nalijevam se čajem, nisam sposoban za nikakve složene poslove pa se bavim laganijim sadržajima. Zapravo jedino takve uspijevam obraditi.


googleDrive omogućava vam uživanje u vožnji malog autića na Google karti. Osim po cestama možete se voziti i po pruzi. Ako nemate gripu teško da će vas zadržati duže od 15 sekundi, u mojem slučaju to se protegnulo na 45 sekundi.


Nisam bio sposoban da se dižem svako malo da vidim da li je Gordan objavio novi post i kako napreduje njegov projekt, pa sam upotrijebio Wirenode da napravim mobilnu inačicu ovog bloga. vuk.wirenode.mobi je adresa koju možete utipkati u svoj mobilni uređaj. Kad smo već kod mobilnih inačica, SMF me nedavno prijatno iznenadio kad sam jedan netom podignuti forum pogledao s mobilnim preglednikom. SMF servira jednostavne i pregledne stranice lišene bilo kakvih suvišnih dodataka.


Wired je objavio tekst Top 3 Indie Games to Watch Out For, a od predstavljenih Crayon Physics Deluxe djeluje najzanimljivije.


Prezentacija Developing hybrid Web GTK+ applications nas upoznaje s još jednom tehnologijom za razvoj RIA aplikacija.Komentari

2. ožujka 2008. 01:13

i sto si zakljucio, je li gordan napravio nesto u rapidno 3 dana?

naime, odavde se ne vidi mnogo.

2. ožujka 2008. 15:36

Za konačnu ocjenu nam nedostaje treći dan i živi projekt da ga vidimo.

2. ožujka 2008. 20:17

Hm, možda ne bi bilo loše da je umjesto ove 24-satne avanture Gordan pokušao organizirati jedan . :)

3. ožujka 2008. 19:18

samo ti ozdravi - jedan od razlogsa moje cendravosti je takodjer gripa koja me muci vec tjedan dana...fuj! :(