Blog.hr

Glupost mjeseca


Ma kaj mjeseca, godine, desetljeća, stoljeća...Marjan Jurleka, glasnogovornik najdražeg nam monopoliste, u razgovoru za Novi list tvrdi da zloćudni programi, koji u sebi imaju ugrađen sat, aktiviraju ugašeno računalo i dok korisnik spava oni nabijaju impulse!!!

Baš me zanima da li se to događa samo onima koji proliju nešto po svojem računalu i ostavljaju ga bez nadzora poslije ponoći. :-)) Ja sam u to vrijeme uglavom budan pa se zloćudni programi u mojem računalu ne usude izvršiti svoj prljavi posao. U meni se probudio poduzetnički duh...

Svi vi koji imate problema s nabijenim impulsima čitajte pozorno: organiziram noćnu stražu, donesite k meni Vaše računalo prije nego što krenete na spavanje. Ja ću budno paziti i neću dozvoliti nikakvo nepoćudno ponašanje. Uz sitnu nadoplatu pružam uslugu pecanja zloćudnih programa, ali ne garantiram njihovo odstranjenje iz Vašeg računala jer još nije poznato na kakve sve mamce ta gamad grize. Ja ću pokušati s lipama i parama, a možda probam i s kakvim drugim, papirnatim apoenima. Bilo bi jako dobro kad bi i vi donijeli sav papirnati novac koji imate pa da ga iskoristim kao mamac. Iz razumljivih razloga mamce nisam u mogućnosti vratiti. Nestrpljivi "ribolovci" znaju kako se najbrže rješava problem neodlučnih stvorenja koje malo bi pa malo ne bi na mamac: dinamitom. Zloćudni programi to neće preživjeti pa da im je i Jason iz Petka 13. otac. Neke komponente bi nakon te akcije mogle imati nekih manjih poteškoća u radu, ali obični korisnici to ne bi ni primjetili. Sve dok ne pokušaju uključiti računalo. Ako ne vjerujete meni pitajte Jurleku... ;-)