Preporuke

Preporuka za newsletter

PHOTO:

NewsletterMrak blog

Nije baš da čitam newslettere. Uglavnom ih preletim očima, ako nešto zapne kliknem na to, neke ostavim za poslije. Ti za poslije obično ne dođu na red. Ima i onih punih zanimljivih linkova koje je bolje izbjegavati jer će vam oduzeti pola dana dok sve pregledate. ;-)

Jednog dana na Hacker Newsima naišao sam dosta popularan link na Be Kind post. Kako nigdje nije bilo linka za RSS feed odlučio sam se pretplatiti na The Monday Mailer. Pretpostavljao sam da će doživjeti sudbinu svih ostalih, ali nije...

Kad ponedjeljkom sjedne u moj poštanski sandučić uvik odvojim tih par minuta da ga pročitam. Brian piše zanimljivo, ne predugo, o svakodnevnim stvarima, najviše vezano uz posao, hobije i daje korisne savjete. Pozitiva. Nije za one koji su hejterski nabrijani na sve što ih okružuje. Malo me podsjetio na moju profesoricu iz njemačkog iz srednje škole. Ona je voljela reći da život čine male stvari, i da se njima treba veseliti.

Prije pretplate možete provjeriti arhivu The Monday Mailer. Sadržaj u arhivi objavljuje se kasnije od pravog newslettera pa vas trenutno vodim za dva tjedna. Ali već idući ponedjeljak me možete stići...

P.S. Glazbena podloga za ovaj blog post bila je playlista koju je Mrak preporučio u svojem newsletteru.



Komentari

22. studenoga 2016. 02:52

Howdy! Apologies for writing this in English, my Croatian is a little rusty. 🙂

I just wanted to thank you for the very kind words about the Monday Mailer. I work hard to bring value to my subscribers, and it's always nice to hear when people find it helpful.

For future reference, you can subscribe to an RSS feed at http://briangilham.com/blog?format=rss. It will be two weeks behind, as you may suspect. But it sounds like it will be a better fit for how you like to read things.

Cheers!

-Brian


Ako prvi put komentirate moguće je da se vaš komentar neće isti tren pojaviti na stranici već nakon dodatne provjere. Hvala na doprinosu i strpljenju.