IT Showoff 2010

.hr webdogađajitehnologije

Jedan tweet me podsjetio na zametnuto obećanje. Ako još niste onda pogledajte što će se to događati na FER-u 12.02.2010. A ako imate želju da predstavite svoj projekt, neku ideju, inovativno rješenje problema ili bilo što slično tome onda imate još jedan dan da prijavite predavanje.


IT Showoff nije se vezao uz samo jednu tehnologiju, besplatan je za sve sudionike, a od svih posjetitelja se očekuje aktivno sudjelovanje u raspravama i diskusijama. Ptičica mi je šapnula da je u planu i jedan okrugli stol na kojem bi secirali različita razvojna web okruženja pa pretpostavljam da će to mnogima biti zanimljivo.


Ja sam razmišljao o tome da predstavim jedan svoj svrabež, jedan problem za kojega mislim da bi se mogao bolje riješiti nego što se on sada rješava. Kako nemam vremena da sam krenem u njegovo rješavanje ja bih par svojih ideja i razmišljanja o njemu predstavio zainteresiranima, a ako bi ta zrnca pala na plodno tlo možda bi mogli zajedno uzgojiti jedan uspješan open source projekt.


A sad idem natipkati prijavu...



Komentari

13. siječnja 2010. 12:49

Open source? Zašto ne startup? ;)

14. siječnja 2010. 00:28

Te dvije stvari se ne isključuju. Imaš i open source startupe. Npr. http://www.appcelerator.com/ - http://opensourcebridge.org/proposals/110