Lijevo - desno - gore - dolje

domaćepolitika

Cronomy spominje dva politička testa koje je objavio Jutarnji i objavljuje gdje se on nalazi u političkom koordinatnom sustavu. PoliEkon test je solidan, ali politički lakmus je dosta loš i svodi se na prepoznavanje mišljenja "crvene" ili "plave" političke stranke. Čini mi se da je previše navođen test. Zato neću navesti da sam na tom lakmusu ostvario 70:30, ali ću objaviti gdje sam ja u koordinatnom sustavu. ;-)

Gdje je Vuk u političkom koordinatnom sustavu



Komentari

15. studenoga 2007. 11:47

E, ja sam na istoj poziciji ispao! Ćemo odmah stranku osnovati? :-)

15. studenoga 2007. 12:12

Ovako, najprije pokrenemo social network site, isprogramiramo ga tako da sofisticiranim metodama djelujemo na podsvijest članova. Taj site mora postati najmasovniji social network site u .hr, prije izbora će svi političari navaliti na njega i pootvarati accounte (kao i sada kad su svi postali blogeri) pa će i oni biti pod djelovanjem specijalnih metoda (hm, možda i neće, imaju li oni podsvijest). I onda objavimo da izlazimo na izbore sa svojim listama (u međuvremenu neće doći do promjene izbornog zakona pa će i dalje jedini izbor biti liste). Glasači nikada neće znati što ih je na izbornom mjestu natjeralo da zakoruže naš broj. Jednostavno. ;-)

15. studenoga 2007. 13:37

Kad smo već kod izbornih "kvizova", ima i jedan na .

16. studenoga 2007. 08:02

Na testu sa http://www.politicalcompass.org ja ispadoh: Economic Left/Right: -2.50 Social Libertarian/Authoritarian: -5.23 (skala je do 10)

19. studenoga 2007. 11:13

nama u RH treba stranka pirata :-)

pa za koga da ja glasam ko informaticar...