Mala zvijer

aplikacijeklinciostale male stvariweb

Možete li zamisliti web forum u manje od 500 linija koda? Autori Zvijeri upravo su si to uzeli za cilj. Platforma je Rails...

Ultimate Flash Face je zanimljiva flash aplikacija za koju neki tvrde da je rip off stare Mac aplikacije, ali siguran sam da je slična aplikacija postojala i za PC.

Kako je davnih dana izgledao prvi Supermen? I što je to još bilo u prvom broju Action Comics revije? Je, ak volite stripove onda čitate i Q strip blog.

NOSF portal donosi redovne vijesti o SF-u, najavljuje SF filmove na domaćim TV programima...za novi start punim gasom zaslužna je marljiva i vrijedna Irena Rašeta.

Hoće li se kod nas moći kupiti Mindstorms NXT Kit ili smo osuđeni a put preko grane? Pod moći kupiti mislim na neku normalnu cijenu, ne na ono što rade neki veliki trgovci igračkama koji nenormalno nabijaju cijene, a škrti su da plate izradu neke normalne web stranice pa imaju web kojeg bi se posramio i običan špeceraj iz prošlog vijeka u kojem se tek svaki stoti kupac koristi Internetom...



Komentari

1. rujna 2006. 15:15

A jel' tih 500 linija koda uključuje i sam Rails? I templejte? Ako ne, onda je to malo muljanje...

1. rujna 2006. 16:02

Ako ce to biti linije koda koje su dugacke 600 znakova, onda ne samo da nece bit jednostavan, nego ce bit tezak i za odrzavanje... :)

Ja kupio svog NXT-a i vec polako se igram :)) :))

1. rujna 2006. 19:47

@berislav: najvjerojatnije računaju samo kod, a ne i html, css i ostalo...

@kost: pretpostavljao sam da ćeš ga nabaviti nakon one najave na linux.hr-u :-)

15. siječnja 2008. 22:24

ako mi mozes molim te Vlatko reci gdi si kupio Mindstorms NXT bio bih jako zahvalan, unaprijed hvala!