Blog.hr

Taj alat SUCKS


Jedno je kad mrzitelji mrze nešto što poznaju. Onda ta mržnja možda ima opravdanje, ali ima slučajeva, koji su puno češći, kad mrzitelj mrzi alat, program ili operativni sustav, kojeg uopće ne pozna ili nije koristio.

Najčešći ratnici u svetim ratovima su upravo takvi. Napadaju utvrdu koju ne poznaju dovoljno. Obično je ta utvrda ljuti konkurent njihovoj omiljenoj i obljubljenoj utvrdi. Tu zacijelo prepoznajete obožavatelje iz prethodnog bloga. ;-)

Kako nemaju pravih argumenata za svoj napad, upotrebljavaju najčešći projektil u takvim ratovima: XYZ sucks. Nakon ispaljenja odgovarajuće količine projektila brane se tvrdnjom kako protivnik nije dostojan da oni o njemu kažu još pokoju riječ. Neki od njih su svjesni da ne mogu dati nijedan smisleni argument, a najbolesniji među njima duboko su uvjereni u nedostojnost protivnika.

Primjećena je i grupacija slobodnih strijelaca...ispravak, preciznija je definicija grupske i forumske lude, koji ispaljuju SUCKS projektile zato što vole graju i metež koju oni izazivaju.

Stariji i iskusniji ratnici ponekad ispale SUCKS projektil samo zato da bi na svjetlo dana istjerali neprijateljsku mladunčad i onda ih zatukli težim projektilima.

Veterani ne troše SUCKS projektile, njima je najmilije kada se neki iskusni neprijatelj uzoholi i počne koristiti svoje najjače oružje. Tada ga nepodnošljivom lakoćom opale projektilom PRAVI NEOBORIVI ARGUMENT nakon čega neprijatelju preostaje samo da pokupi svoje prnje i pobjegne u najdublju rupu. Neki ciljevi odbijaju priznati da ih je pogodio PNA (nešto kao one zvijeri koje misle da vas ne mogu pojesti ukoliko ih vi ne vidite) pa goli i opaljeni lutaju bojišnicom dok ih prati zvučna kulisa sveopćeg smijeha.

Kvazi-senilni veterani su posebna kategorija. Oni znaju znanje, ali vole se predstavljati većim znalcima nego što doista jesu. Iako imaju i ozbiljnih projektila, glavno oružje u njihovom arsenalu je POTEMKIN projektil. U njegovim specifikacijama navedena je velika razorna moć, ali to je najčešće privid jer u njemu nema naboja, samo ima veliku ambalažu. Nešto slično paradi na Jarunu u vrijeme dok je Maršal u bijelom v2.0 bio živ... Posebno ludi veterani iz ove kategorije vole postavljati nagazne mine velike razorne moći koje su posebno opasne jer su umotane u celofan dobronamjernih savjeta pa mogu izazvati velika razaranja i izvan bojišnice.

Teroristi. To su već spomenuti ludi veterani koji svjesno žele izazvati razaranja, ali postoji i cijela paleta dobronamjernih i zlonamjernih savjetodavaca koji svojim savjetima mogu i izazivaju razaranja. Oni nikada ne koriste SUCKS projektil.