Potrošač

.hr web

Kamo sreće da je reklama koja vrijeđa nešto najgore što se domaćem potrošaču može dogoditi. Izgleda da je to društvo Potrošač negdje u rangu Ministarstva za istraživanje ruda i gubljenje vremena. O besmislenosti njihovog prosvjeda već je napisana pokoja riječ. Diletantizam i šlamperaj spomenutog društva najbolje se vidi kad se pogleda njihova web stranica. Ružniju stranicu možete pronaći samo na forumima gdje naturščik webmajstori objavljuju url-ove svojih vrlih uradaka. Joomla! vrti te stranice što znači da njihov web naturščik nije bio dovoljno sposoban da odabere neki pristojniji template.

Izbornik na tim stranicama ima stavku Tako se to ne radi (koja nema sadržaja kao ni većina ostalih linkova), eto im prilike da vlastite stranice predstave kao prvi primjer kako ne slagati web stranice.

Ne bih im zamjerio te stranice da ovih dana nisu imali puno bolji razlog da se oglase u javnosti, ali čini mi se da su to propustili napraviti. HEP je oglasio nove cijene nestandardnih usluga, a ono što bode u oči je odluka da se potrošačima naplaćuje usluga samoočitanja brojila. Udruga je dobila taj cjenik, ali nije bilo sastanka pa nisu o njemu raspravljali. Kao da sam taj cjenik nije dovoljan za izvanredan sastanak.



Komentari

11. rujna 2006. 22:10

Što točno fali Joomli?

12. rujna 2006. 08:15

Nisam rekao da Jommli nešto fali već da ima na raspolaganju hrpa različitih predložaka, a oni odaberu valjda najružniji koji su mogli naći.

14. rujna 2006. 14:27

Potrošač bi trebao imati stranicu koja je pregledna, a ne sve natrpano i sve izgleda ko da je radila bakica od 95 godina sa teleskopom umjesto naočala. Joomla nije losa, no napraviti jedan pregledni i oku ugodni template nije prob. Mozda je i dizajn na razini udruge ;/ Bore se i bore al ništa skoro ne izbore..