Što je bolje?

linkovitehnologije

Jeremy se upitao Should I Learn Python or Ruby next? i onda su nastupili komentatori i po starom dobrom običaju svaki vuče na svoju stranu. Za razliku od sličnih rasprava na newsima, ova je uglađenija, ali nije imuna na ispade tipa: "umjesto A i B zašto ne uzmeš C?".

Red Hat je iskoristio staru frazu i tvrdi da Xen još nije spreman za enterprise. Za razliku od SUSE-a, koji isporučuje Xen u novoj enterprise inačici, Red Hat sprema cijelu virtualizacijsku platformu na temelju Xen-a koja bi se trebala pojaviti u prosinačkoj inačici RHEL-a.

YouTube je popularniji od MySpace-a.

Demonstracija prepoznavanja govora u Visti nije baš uspjela. Započelo je s Dear Mom, a pokušaj ispravljanja grešaka završio je kao Dear Aunt, let’s set so double the killer delete select all. Larry Osterman je priznao da je njegov bug zaslužan za takvu izvedbu.

Za one zaboravne samo da spomenem da je prvi masovniji operativni sustav, koji je u sebi imao ugrađeno prepoznavanje govora, bio OS/2 Warp 4 (1996.). Kako su to korisnici prihvatili i koristili možete vidjeti u anketi koja je provedena dvije godine kasnije.