Google Page Creator

web

Stigla je još jedna beta iz Google laboratorija: Google Page Creator. Servis omogućava jednostavnu izradu web stranica u pregledniku, odabir između brojnih stilova i rasporeda elemenata na stranici. Uređivač stranica je vrlo jednostavan i nema nikakvih dodatnih modula s kojima bi mogli dobiti napredne funkcionalnosti. Stranice se nalaze na adresi [vaše_korisničko_ime].googlepages.com, a na raspolaganju vam je 100MB.

Ništa novo, sve već viđeno, jedino što smo dobili pouzdanog free hosting providera. ;-)



Komentari

23. veljače 2006. 14:52

Pouzdanog? :)

Google Page Creator is having a little trouble right now. This is not because of anything you did; it's just a little hiccup in our system that will hopefully go away soon. We apologize for the inconvenience, and recommend you try reloading this page.

23. veljače 2006. 16:10

Da vidio sam da se ljudi žale, ali ja sam svaki put uspio doći do editora i do svoje stranice. Pretpostavljam da su to početničke boljke. Valjda je velika navala. Sigurno je vijest objavljena na Slashdot-u, a to ne može ni Google prebaviti bez štucanja. ;-)

23. veljače 2006. 17:06

So far, so good :) Iskreno sam ocekivao mnogo vise, no izgleda da "keep it simple" ipak vrijedi u Googletovom rijecniku. Bottomline: moglo jebiti mocnije s obzirom na danasnje mogucnosti na tom polju.