Komentari

4. listopada 2006. 08:50

Iako otkad sam čuo za nj Bug smatram pro-microsoftovskim novinama (pa tako sklonim jačem olajavanju svega što nije proizlašlo iz Redmonda), činjenica je da su i mnogo nesvrstaniji mediji prenijeli istu vijest (pritom mislim na ArsTechnicu o kojoj imam dobro mišljenje), tako da, eto, dogodi se.

Sama činjenica da je netko na h4cK konferenciji iznio predavanje u kojemu je toliko laži naveo, time potičući "masovnu histeriju" (ajd nije, al' da se ovdje o burzi i ekonomistima priča, netko bi milijune izgubio :) i onda rekao "da je to bila šala" mi nije baš sjela dobro. Osim što su nanjeli štetui Firefoxu, nanijeli su je i konferenciji, jer kako sad vjerovati nečem drugom što se tamo pojavi?

Ne kužim te ljude..

4. listopada 2006. 09:16

On the other hand, BUGovci godinama daju Linux distribucije uz Mrezu, reviewa se Linux softver na redovnoj bazi, bila je oveca Linux skola u BUG-u, ti si pisao Linux radionicu za Mrezu, ja je pisem zadnjih 6 godina. I tako :-)

4. listopada 2006. 12:18

Ja imam dojam (redovno kupujem Mrežu) da svaki put kad se nekome neda slagati CD onda gore puknu neku Live Linux distribuciju. :-)

4. listopada 2006. 16:21

Dakle, ljudi, koristite IE i nećete imati problema. :-)

4. listopada 2006. 17:18

Kaže Dado i pokrene Operu...:-)