Blog.hr

Ostav svetim ratnicima


Vidim da se ljubitelji MS-ovim proizvoda malo razbacali po komentarima. Ne bih želio da ovdje počne rovovska bitka u svetom ratu MS vs. Linux. U redu je ako se netko javi s argumentiranim komentarom, ali idu mi na živce ljudi koji raspravljaju o tehnologiji o kojoj nemaju pojma. Koristim i Linux i MS proizvode već dugi niz godina. MS proizvode koristim već 15. godina, zacijelo znam o njima nekoliko puta više od prosječnog 'Volim Microsoft, Linux je smeće' galamdžije. Nisam se jednom našao u situaciji da Windows administratorima pokazujem trikove ili kako nešto napraviti. Poznajem i jednu i drugu platformu dovoljno dobro da znam koje su dobre i loše strane i jedne i druge i zbog čega je open source moj prvi izbor.

Kad bude netko od komentatora imao iskustva s Linuxom koliko imam ja s MS-om, te kad bude neki ASP.NET developer znao o PHP-u onoliko koliko ja znam o ASP.NET-u i VS-u, onda možemo raspravljati.

Zato dajem ostav MS ratnicima i molim ih da ne ostavljaju neargumentirane komentare. Nema dobrih ili loših operativnih sustava ili dobrih ili loših programa. Postoje samo dobri ili loši administratori, dobri ili loši programeri... ;-)