Blog.hr

Treća smjena


Huh...evo i mene na tom blogu. Izgleda da je s blogom ista stvar kao i nekada s karaokoma. Jedva su me prvi put nagovorili da odem na karaoke show a koji mjesec kasnije već sam ja organizirao slične zabave. Iz toga se može svesti zaključak da ću kroz koji mjesec napraviti blog engine i pokrenuti blog negdje u bespuću Internet prostora. ;-)

Vidim da su se dečki potrudili ali u nekim stvarima je ovaj blog poprilično šlampav. Npr. kod komentara nema definiran encoding pa ukoliko nemate MSP (MicroSoft Prozori, ista gnjavaža za korisnike kao što je PMS ženama) ostat' ćete uskraćeni za slova č i ć. Admin sučelje radi u Mozilli i srodnim browserima, ali...uostalom evo screenshota pa pogledajte kako izgleda kad pišem post u VaternojLiji. A i buttoni na lijevoj strani su se napili i gaze jedni po drugima.

Heh...mda, ne mogu se unositi slike preko Lije, moram podići vmware i uz pomoć IEa ubaciti sliku. Činjenice govore da je Mozilla povećala udio na "tržištu" s 4% na 10% u posljednjih 9 mjeseci i to bi većina webmastera trebala uvažavati.