Blog.hr

Četiri laka komada i stih


Mrzim likove koji stavljaju flashove s iznenađujućim zvukovima na web stranice. Inače isključim zvučnike kad surfam, zapravo jako ih rijetko uopće koristim. Stalno prisutnu zvučnu kulisu svojedobno sam prestao koristiti u trenu kada sam po roditeljskoj dužnosti trebao početi osluškivati zvukove iz susjedne sobe. Ponekad uključim zvučnike kad trebam nešto poslušati i onda najčešće zaboravim na njih. U sitnim noćnim satima zaista nije ugodno kad se začuje iznenadni urlik ili neki iritirajući zvuk. A ja sam mislio da se na web stranicu ne može staviti ništa groznije od klepetavih midija.

Još uvijek nemate Gmail korisnički račun? Ili imate višak pozivnica koje nemate kome poslati? Gmail invite spooler je stvoren za vas.

Čitajući ponekad blogove Microsoft djelatnika nikako se ne mogu oteti dojmu da oni te blogove pišu "preko kur*a" samo zato jer im to stoji u opisu radnog mjesta. Nekako su mi bezlični, uglavnom iznose činjenice, rijetko kada će iznijeti neko svoje razmišljanje, veliki su razmaci između blogova. Kao da se boje nekih velikih cenzorskih škara?

Korporativno blogiranje vani je normalna pojava. Nisam baš primjetio da naši informatičari slijede taj trend. Valjda se većina njih povodi za časopisom Bug čije uredništvo navodno vrbuje Đorđe Balaševića da napravi remix svoje stvari Ne volem i u nju ubaci nekoliko stihova o tome kako ne voli blogove. ;-)

U stilu...

"Ne volem...Blogove...Blogere...Blogarice...
Kozmo lutke i bivše drugarice...
Majmune što slova stišću...
Mater im..."