Šaka dobrih, jeftinih igara

igre

Iako se već godinama ne igram već više usmjeravam klince prema dobrim igrama, ipak kupujem više nego ikada. the Humble Bundle i Indie Royale su mi omiljena odredišta, iako pratim i redovna Steam sniženja (Desura još uvijek tu ne konkurira previše). Kupujem zbog povoljne cijene, ali i podrške developerima (preferiram DRM free pakete). Ako je u paketu neka Linux igra onda imam i razlog više da u bundle ubacim i dolar više.


Nakon što sam danas opustošio i Humble Bundle i Indie Royale zanimalo me kakvo je stanje s drugim sličnim ponudama. Dobar pregled ponude nudi Indie Game Bundles. Popis Active Bundle otkriva jako dobru ponudu.


Ljubitelji simulacija mogu nabaviti IL2 1946, Trainz Simulator, Euro Track Simulator, Air Conflicts: Secret Wars, GT Legends i još ponešto za £2,48. Ljubitelji utrka i dobrih arkada će paket u kojem su DiRT 2, Bang Bang Racing, Star Wolves 3, Alien Spidy i dvije strašne horror-triler igre platiti $4,92.


Bundleovi razoružavaju one koji su prije tvrdili da ne kupuju igre jer su im preskupe. Ako vrijeme trošite na igre, a još uvijek vam apliciranje cracka zadnji korak u instalaciji, onda ste obična škrtica.



Komentari

18. studenoga 2013. 14:58

Nisam još kupovao nijedan Bundle, ali jesam nekoliko igra na Steamu.

Imam Euro Truck Simulator 2, Half-Life, Rochard i Football Manager 2014. Sve ove mogu toplo da preporučim.

I potpuno se slažem sa poslednjom rečenicom u članku!!!

5. prosinca 2013. 12:52

Najviše kupujem igre sa GOG-a. Ipak ima najveći naslov igara koje bi rado odigral i naslova koji vraćaju u djetinstvo pa tako zahvaljujući GOG-u uspjel ponovno odigrati Return to castle Ravenloft.