Susret Python/Django korisnika

djangoit susretipython

U slučaju da ne koristite Twitter i ne pratite domaće Python programere, niste član Facebook grupe Developers Hrvatska te danas niste posjetili rep.hr, onda sigurno ne znate da se sutra, 9. lipnja, održava susret Python i Django korisnika u multifunkcijskoj dvorani dvorani u zgradi 24sata. Početak okupljanja je u 17:30, kad krećemo s laganim upoznavanjem i dogovorom o tome što će biti središnja tema susreta, a u 18:00 krećemo punom brzinom (do kad bi trebali doći svi oni koji rade do 17).


Senko je danas spomenuo Ono kad imaš 976 DB querya u jednom Django viewu pa ih skratiš na 6 uz 10 linija koda. I kad imaš Django Debug Toolbar da znaš gdje gledati. Možemo porazgovarati o takvim temama, proći ono što sam spomenuo u mojoj prezentaciji s DORS/CLUC-a ili popričati koji su to Python okruženja bolja od Djanga?! ;-)


Dobro su nam došli svi ljudi dobre volje koji programiraju u Pythonu ili bi to željeli. Vidimo se sutra.



Komentari

9. lipnja 2011. 16:22

Eh, žao mi je (ali samo ponekad:) što sam dvjestotinjak kilometara južnije; u Puli.

Očekujem(o) barem iscrpno izvješće!

12. lipnja 2011. 12:50

Evo gledam na karti je li Milano južnije od Zagreba, u svakom slučaju nije iza ugla. Šteta, zbog ovakvih događanja. Kako je prošlo?

Ali nemam se pravo žaliti, kad sam za sedmicu dana na EuroPython konferenciji u Firenci (od 20. do 26. 6.) http://ep2011.europython.eu/

Usput rečeno, imaš vrlo zanimljiv blog. Pratim ga preko RSS-a.

12. lipnja 2011. 20:29

@puzz: kolega je pisao izvješće, trebalo bi biti objavljeno

@Olja: koliko čujem i čitam svi su bili zadovoljni i žele da se druženje nastavi. Usput rečeno, na EuroPython konferenciji će biti barem jedan koji će ti moći direktno ispričati kako je bilo.

Hvala na čitanju. :-)