Novogodišnja rezolucija 2011.

blogovi

Negdje prije godinu i više dana pridružio sam se Projektu 52, ali ni to nije pomoglo da se natjeram da više pišem. Zapravo nije uopće problem u tome da ja sebe natjeram pisati, više je problem u tome što ne nalazim vremena. Kad danas pogledam što sam pisao prije godinu dana vidim da sam se skoro ponovio. Mislio sam napisati nešto o sumraku PC računala, ali vidim da sam to već pisao. Jedino što bih dodao je da će tableti polako pojesti tržište e-readera na sličan na način kao što su smartphonovi pojeli tržište PDA uređaja.


Za kraj godine planirao sam napisati i par subjektivnih postova o prošloj godini (koje alate sam koristio i preporučam, što me razočaralo na .hr webu), ali ništa od toga. Znate već, vrijeme prebrzo leti. Ili ću to ipak odraditi ovaj prvi radni tjedan?!


Za ovu godinu planiram redizajn bloga, promjenu platforme i import svih starih postova. 21.5. bi ovaj blog trebao obilježiti 7 godina postojanja pa bi to bilo dobro odraditi prije tog datuma. I u inat svima onima koji predviđaju smrt blogova i rss-ova trebalo bi pisati više.


P.S. I hvala svim brižnim čitateljima.



Komentari

4. siječnja 2011. 09:43

Oh pa ti si živ! :-) Na koju platformu se seliš?

4. siječnja 2011. 19:04

Želio post, dobio post. Ne baš u obliku kojem sam se nadao, ali drago mi je da će biti štiva u ovoj godini. :) Želim što više vremena za pisanje i za potragu zanimljivih tema.

5. siječnja 2011. 00:50

@Vedran: već neko vrijeme gledam da nabacim neki Django blog engine jer sam 'tu najviše doma', ali nijedan mi baš nije po volji. Najvjerojatnije ću nešto svoje sklepati.

@Marko: i ja se nadam da ću imati više vremena za pisanje. :-)

10. siječnja 2011. 08:01

Samo naprijed u nove pobjede. I pridruzi nam se ovdje. http://exportboomers.blogspot.com/2010/11/drage-kolege-prije-svega-zelim-se.html