Program za djecu?

googleostale male stvari

Na HRT-u još uvijek smatraju da su SF i animirani filmovi samo za djecu? Zar će novi ravnatelj televizije raditi po nekim starim predrasudama? Galactica je premještena u nedjelju na 2. program u 9:35. Od 15. lipnja kreće animirana serija Corto Maltese od 22 nastavka. Termin? 15:10. Ne sumnjam da će se naći neko dijete koje će zavoljeti Cortoa, ali ipak je to film za malo odraslije, a oni su u to vrijeme uglavnom na poslu. Piko, daj dva kaktusa na račun onih koji određuju raspored programa na HRT-u.



Komentari

9. lipnja 2007. 22:43

išla ja reagirati na hrt glede BSG-a, pa ostavila njima komentar, oni mene isključili s foruma (a nisam bila prosta nit se svađala). ponovo se registrirala i sad već tri dana čekam odobrenje admina jer drugačije ne možeš na forum .. prekrasno ..

10. lipnja 2007. 06:55

Piko je odavno uvenuo od previše umjetnog gnojiva kojim su ga zalijevali bez da mu daju vode. Posljednji put sam na televiziji pogledao nešto dobro prije nego mi je umro satelitski prijemnik. Jedine gledljive stanice su mi još arte i ZDF-ovi info-, doku- i theaterkanal.

10. lipnja 2007. 10:19

pa s BSG-om nije problem u kvaliteti. kvaliteta je tu. samo što to na hrt-u očito nisu u stanju shvatiti.

14. lipnja 2007. 11:01

bas sad gledam na stranicama, izgleda da su odustali od Corta sad pise Pustolovine Marka i Goge, crtana serija. Imas kakvih informacija?

14. lipnja 2007. 11:24

@hrvoje: nemam pojma, malo mi je bilo čudno što tu premijeru ispucavaju u ljetnom terminu kada su obično reprize...vidio sam na njihovom forumu da je netko malo bezobraznije reagirao na skidanje Corta, pa pretpostavljam da će umjesto odgovora dobiti ban.