Groznica

aplikacijeblogovilinuxphp

Freespire ne bira sredstva, posljednja akcija uključivala je pumpanje DistroWatch brojača. Što im to treba?

Drupal je po meni jedan od najboljih PHP CMS-ova. I još se nisam naviknuo niti na prethodnu inačicu, a oni već objavljuju Code freeze in preparation of Drupal 5.0.0.

Robert Scoble bi mi je (djelomično) zanimljiv zato jer je radio u Microsoftu i zato jer je lajav. Njegovo razumijevanje tehnologije je ponekad na jako niskom nivou što je dokazao preko nekoliko puta nespretnim komentarima. Sada mi je postao dosadan pa sam ga nedavno izbacio iz svojeg rss readera.

Red Herring iliti The Business Of Technology, ako još niste posjetite ga.

Fiuhost je jučer imao malih neugodnosti s nekim crackerima iz Turske koji su ostavili svoj trag na svim web stranicama koje oni hostaju. Takve stvari se događaju, pogotovo onima koji imaju Fantastico i u njemu stare aplikacije sa sigurnosnim propustima. Je, lijepo je kad se aplikacije mogu instalirati uz pomoć jednog klika mišem, ali to ima svoju cijenu.

Malo me trese groznica i to je jedini razlog zbog kojeg sam budan u ove sitne sate.



Komentari

5. rujna 2006. 06:51

IE7 RC3 se grdo svađa sa s Drupalom. Valjda će se dogovoriti do izlaska nove, odnosno finalne verzije obadvojice.

5. rujna 2006. 07:55

Na koji način se svađaju? Ako je problem u prikazu stranice pokušaj promijeniti temu/template. Drupal nije jedini koji će imati probleme s IE7, zapravo malo je onih koji neće imati. Čak je i Google imao problema zato jer su u aplikacijama detektirali ime browsera umjesto da provjeravaju da li postoji neka funkcionalnost. Lako je moguće da IE7 neće raditi na nekim IE only stranicama. ;-)