U prolazu

ittehnologijevizije

Objavljeno je nekoliko slika prototipa laptopa od 100$ (One Laptop Per Child).

Read/Write Web o Top Ten Underserved Web 2.0 Markets. Ja sam razmišljao o Community-building services (imam jednog kandidata koji čeka puštanje u pogon), Project Management Services (znam što bih ja želio koristiti i volio bih napraviti sebi odijelo po mjeri, a možda bi pristajalo i drugima), Publishing Services. Tu bih ja dodao Support Services (podrška za developere).



Komentari

24. svibnja 2006. 10:16

Dobra je ta lista na read/write-u, malo sam zavirio i u econsultants direktorij na koji referiraju, moj favorit - travel services za koji također mislim da je totalno "underserved". Vidim da svi imamo neke planove, ideje... to mi se sviđa :)

24. svibnja 2006. 10:31

Ma lako za ideje, toga mi nikada nije nedostajalo. Premalo je vremena za sve to. Trebala bi mi određena količina zelenih papirića za otkup vremena. ;-)

24. svibnja 2006. 22:57

E, kad bi se svi skupa skupili, pa umjesto zelenih papirića skupili komadiće vremena...

Da smo u socijalimu još uvijek, sad bih rekao "Kad se male ruke slože", ali neću. :)

25. svibnja 2006. 00:09

ako bi mogo, malo konstruktivne kritike, il hvale, kako se u podnaslovu kaze da bu to Kritika il’ hvala hrvatskog informatičkog košmara, malo mi je dosadno stalno gledat tekstove koji se dotikavlju onog prek grane, ako nije frka, bilo bi bolje ipak malo o tome kakav je to informatički košmar. U svakom drugom smislu hvale vrijedan blog.

26. svibnja 2006. 13:15

Košmar je strašan, bolje je ne prisjećati se toga. :-) Za obradu domaćih tema mi treba više vremena, obično se izvori ne mogu naći jednostavnim utipkavanjem upita u tražilice ili praćenjem rss-ova. Npr. mislio sam se osvrnuti na informatičku strategiju Vlade za 2006. koja je donesena kad je već prošla trećina godine, ali onda mi se nije dalo isčitavati njihov .pdf. Ali budem se potrudio...