Jutarnja kava

itmicrosoftweb

Google je ubacio detaljne karte Europe na maps.google.com. Na cjelom prostoru bivše nam države je pusto. Nema ni cesta ni gradova, tek poneka rijeka i jedan autoput kroz Srbiju i Makedoniju. A valjda će ih uskoro izgraditi.

Microsoft pojačava svoje redove. Windows Live dobiva neke vrlo jake igrače. Firme iz kojih su došli su Borland, Technorati, Sun, Amazon, AOP, Bea, Onfolio...

BBC najavljuje bbc.co.uk 2.0.

Kineska kompanija YellowSheepRiver napravila je Municator, PC računalo za 150$. Sumnjam u njihov uspjeh. Za taj novac može se kupiti rabljeno brand name računalo s puno boljim karakteristikama. Čak i kod nas, i još dobijete nekoliko mjeseci garancije.



Komentari

26. travnja 2006. 07:32

Cudno: iako recenziras gotovo sve WEB 2.0 stranice koje ti padnu na pamet, jos nisam vidjela tvoju "recenziju" Microsoftovog live.com-a. Pitam se zasto.... ah ne, uopce se ne pitam. Razlog tvog nerecenziranja tog weba je sasvim jasan: pohvale microsoftu nikad ne mogu preci preko tvojih usta! :-)

Tako da ocekujem ili daljnju tvoju sutnju u vezi live.com-a, ili pljuvacku recenziju koja ce (po koji put) ispljucati microsoft, ali ono "u rukavicama" da se ne bi reklo da si nedajboze pristran! :-)

26. travnja 2006. 08:05

Molim te da mi izvučeš 5 recenzija web2.0 stranica koje sam ja napisao. Ne možeš ih naći. Onda 3. 1? Ja pišem o stvarima koje koristim i koje me zanimaju. Live.com sam pogledao, nisam tamo pronašao ništa što bi me natjeralo da pišem o tome. Koristim netvibes. Zašto bih ja morao pisati o njemu? Da li me ti plaćaš pa da moram pisati ono što ti želiš?