Google Calendar

web

Google je izašao u javnost sa svojim kalendarom. Jednostavno i skoro ništa više od toga.



Komentari

13. travnja 2006. 10:02

Zanimljivo: "Calendar is unavailable right now, please try again in a few moments"... Nije ovo prvi Googleov servis za koji se ovakve stvari događaju - GMail također tu i tamo zna izbaciti sličnu porukicu, a i od onog njihovog free web servisa (Google Pages) sam odustao jer mi je par dana za redom izbacivao nešto slično. No, oni se znaju jako lijepo ograditi - samo stave "BETA" ispod "le" u logu i tko vas šiša... :)

Svejedno mi je zanimljiv izbor tih zadnjih par aplikacija koje su izbacili - prvo Reader, pa Pages, a sad i Calendar - izgleda da su stvarno ozbiljni u prebacivanju onih aplikacija koje je prosječni korisnik do sada koristio na desktopu na web...

13. travnja 2006. 12:05

Hm, kalendar im je totalno dobar ... u onim kratkim vremenskim intervalima u kojima radi, radi sasvim dobro za betu naravno. Ima vecinu opcija koje upravo meni trebaju i moronski je jednostavan za koristiti. That is ako ste vec korisnik makar vise od jedne web 2.0 aplikacije.

Hm, sto je slijedece, brijem da ce sada poraditi na uzasno losim kontaktima - adresbuku ... onda ce biti zatisje pa ce to sve lijepo povezati i to je to.

13. travnja 2006. 12:48

S obzirom na resurse kojima raspolažu čini mi se da nekako sporo napreduju s tim svojim online aplikacijama. Mali timovi su brži u izradi aplikacija poput ove. Jedino što je s tehničke strane sve kako treba (ako vam se uspije učitati :-) ).

13. travnja 2006. 17:13

Ja pakk mislim da s razlogom "sporo" napreduju, pomnijem promatranjem gmaila, calendara , finance-a ces vidjeti da styling (uobicajen za web 2.0) NE postoji... Sto mislis koji je razlog za to?

Dajem lijevi testis da ce sve te njihove aplikacije "uskoro" ugledati svijetlo dana sa svim eyecandy-em kakvog ce i ocekuje od jedne web 2.0 aplikacije. No sve te aplikacije ce biti povezane medjusobno. I sada su do neke mjere, no gomila opcija je namjerno izostavljena, namjerno zakopana negdje, sve je to s razlogom.

Ma, dajem i preostali testis da ce se to dogoditi ove godine, "nek'crkne skrtost!" :)

A to sto se nama cini sporo jer par momaka razvije puno ludju stvar za puno manje vremena, to je subjektivno IMHO :)

13. travnja 2006. 18:30

sinisa:

A koje su to?

A sto se tice Googleovih planova, mislim da cemo Sinisu uskoro moci lako prepoznati na ulici: "to je onaj koji govori u falsetu". ;)

13. travnja 2006. 22:22

feedback, jednostavno dijeljenje kalendara, jednostavno importanje kalendara i integracija sa gmail racunima ... meni dost.

Falseto :) LOL! A cuj Bero, ne vjerujem da ce Google ostaviti te sve aplikacije nepovezane i nekonzistentne (writely i ine igracke). Znamo da je konzistentnost sucelja presudna , zar ne?

30. svibnja 2006. 10:36

I bijah u pravu, sacuvah testis svoj! :) Google kupio Bowmana i to je to.